1908 Lofoten

Husbil till Lofoten

Husbils Eskader till Lofoten i Augusti 2019?

Hej. Vi är några som tänker besöka Lofoten i Augusti. Vill du/ni ansluta? Vi vill uppleva kustnära natur, fjordar, vacker utsikt, god mat o goa människor.


Det blir vågutbredningsövningar, mellan bilarna, HF mot västkusten, Remoteriggar och Echolink. Nu kommer slutavgörandet för Steverten...


Vi reser från Göteborg ca 5/8, norrut utefter Norrlandskusten. Det blir stopp vid sevärdheter och kanske gemensam lunch. (Surströmming) Kvällarna nattar vi på samma ställe för de som så önskar. Vi passerar Boden, Jokkmokk, Harsprånget, Dundret och Ishotellet i Jukkasjärvi. En Spännande resa.

Via Kiruna så styr vi mot Abisko, Riksgränsen och Narvik. Där far vi ut på Lofotens sevärdheter och stannar i två veckor, Prel 12-25/8. När vi är längst söderut tar vi en färja till Bodö för att sedan köra Silvervägen via Vuoggatjålme, Arjeplog till Arvidsjaur. Sedan följer vi Inlandsbanan genom alla klassiska orter, Vilhelmina, Dorotea, Strömsund, Östersund hela vägen hem.

Det blir roligt om vi blir flera. Alla sköter sig själva, ingen karavankörning. Kanske en eftermiddagsaktivitet för de som vill, alltid gemensam middag och planering för nästa dag. Var och en betalar för sig. Slutlig rutt o program sätts av de som är med.

Häng med, helt eller delvis, hör av dig hälsar Björn o Lena.   (Intr anm fr  AGR DKD FRI FZG RTN XYZ)